Neem contact op en ontvang uw woningwaarde

Vrijblijvende waardebepaling

Je woning zorgeloos verkopen met uitstekend resultaat vraagt om een deskundige makelaar met marktkennis en een persoonlijk verkoopplan. Het bereiken van de juiste koper(s) is onze expertise.

Ben je ook benieuwd naar de waarde van jouw woning? Indien je wil verkopen, financieren of wellicht verbouwen kan deze nauwkeurige waardebepaling goed van pas komen.

Één van onze makelaars komt langs voor de waardebepaling om jouw woning te waarderen op diverse aspecten. Ook zullen we je tijdens de waardebepaling informeren over de uitgebreide marketing mogelijkheden die wij hanteren tijdens een verkooptraject.

Vervolgens ontvang je van ons een woning rapportage van het inventarisatie gesprek met een daarbij passende verkoopstrategie.

Afspraak

inplannen

Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij een afspraak inplannen.

Analyse van uw woning

Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij een afspraak inplannen.

Persoonlijk

woningrapportage

Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij een afspraak inplannen.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een nauwkeurige indicatie van de waarde van een woning. Op basis van kadastrale informatie, staat van onderhoud, omgeving, recentelijke transacties en onze marktkennis bepalen we de woningwaarde.

Na het verzamelen van deze informatie ontvang je ter plekke de verwachte verkoopopbrengst. Ook zal de makelaar je adviseren over de vraagprijs en een passende verkoopstrategie.

De uitgebreide woningrapportage ontvang je binnen 3 werkdagen op de mail.

Reviews

Onderstaand vindt u de ervaringen van onze klanten.

Ook een positieve ervaring met ons gehad? Laat een review op Google achter.

Noordwest Makelaardij
5.0
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
VayaVaya
18:07 27 Aug 23
Noordwest Makelaardij is echt aan te raden, Joshua is fijn om mee samen te werken, hij is betrokken professioneel en reageert snel bij vragen.Hij heeft ons met elke stap begeleid tijdens het aankopen van ons eerste huis.Bedankt Joshua voor de fijne samenwerking.
Marten Z.Marten Z.
10:23 12 Aug 23
Joshua is een enthousiaste, hardwerkende makelaar die je goed kan helpen met de verkoop van je woning. Betrokken, flexibel met bezichtigingen, goede dossierkennis. Mooie foto's en filmpjes van de woning. Aardige vent en nette onderhandelaar. Aanrader!
Jade Clemens AgíssJade Clemens Agíss
09:26 31 Jul 23
Super tevreden met de begeleiding van Joshua van Noordwest Makelaardij bij de aankoop van eerste woning. Joshua is fijn om mee te werken, hij is naast professioneel en deskundig ook snel en flexibel. Joshua heeft op de juiste momenten mijn enthousiasme weten te temperen en op andere momenten juist adequaat doorgepakt. Het hele proces verliep voorspoedig waarbij hij mij alle stappen goed heeft uitgelegd en zoveel mogelijk heeft ontlast. Absolute aanrader!
Diederick SchiermeierDiederick Schiermeier
10:36 07 Jul 23
Boudewijn SchiermeierBoudewijn Schiermeier
12:37 06 Jul 23
Wij zijn erg goed geholpen door Joshua van Noordwest Makelaardij. Hij reageert altijd snel, maakt een duidelijk plan en is erg vriendelijk.
Yulia SklyarovaYulia Sklyarova
20:35 05 Jul 23
Ik kan Noordwest Makelaardij ten zeerste aanbevelen! Joshua heeft me fantastisch geholpen bij het aankopen en verkopen van mijn huis. Hij begreep mijn wensen en hielp me bij elke stap van het proces. Zijn expertise en toewijding maakten het hele traject stressvrij en succesvol. Bedankt voor de geweldige service!
Patrick HoogwegPatrick Hoogweg
16:07 05 Jul 23
Joshua is een zeer gedreven en deskundig makelaar. Het contact verloopt laagdrempelig en hij denkt enorm mee met zijn klanten. Ik zou Noordwest Makelaardij aan iedereen aanbevelen!
Martijn AartenMartijn Aarten
19:52 13 Dec 22
Joshua van Noordwest Makelaardij heeft ons geweldig goed geholpen met de voorbereiding en verkoop van ons appartement. Joshua kwam altijd netjes zijn afspraken na, gaf goede begeleiding en hield ons altijd op de hoogte van de stand van zaken. Noordwest Makelaardij is absoluut aan te raden en wij danken hen voor de zeer prettige samenwerking!
Karin V.Karin V.
09:13 27 Oct 22
Na oriëntatie omtrent de verkoop van onze woning, zijn wij in contact gekomen met Noordwest Makelaardij/Joshua Paters. Dit vanwege de waardebepaling.Door zijn inzet, professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid, was onze keuze snel gemaakt qua makelaar.het verkooptraject is vlekkeloos verlopen. Joshua schakelt snel en is goed bereikbaar.Ons huis is volgens verwachting verkocht dankzij de inspanningen van Joshua. Kortom, wij zijn meer dan tevreden en bevelen Noordwest Makelaardij van harte aan!
Joshua was erg professioneel en stond mij in alles bij. Als ik vragen had nam hij telkens uitgebreid de tijd voor me en adviseerde mij waar nodig. En niet te vergeten: hij heeft ook nog eens humor! Zeker een aanrader.
Lussi JordanovLussi Jordanov
18:09 29 Jul 22
Afgelopen jaar hebben wij een aan- en verkooptraject doorlopen met Joshua. Wij zijn zo blij dat hij onze makelaar is geweest. Vanaf de eerste afspraak was er een klik. Wij kregen altijd eerlijk advies en het was heel fijn dat Joshua altijd meeging naar bezichtigingen. Met zijn expertise konden wij in een hectische tijd ons droomhuis vinden. Ook bij de verkoop van ons oude huis hebben wij veel aan hem gehad.Joshua doet zijn werk met passie, dat maakt hem heel goed in wat hij doet.Wij zijn Joshua heel dankbaar en wij zullen hem zeker weer benaderen als wij in de toekomst weer de huizenmarkt op willen!
Willy LeeWilly Lee
09:07 26 Apr 22
Me partner en ik, waren echt al een poosje op zoek naar een grotere woning.Dit i.v.m gezinsuitbreiding.Na om en nabij 8 maanden zoeken, zagen we op Facebook een woning te koop.Erop gereageerd, helaas was er al zoveel belangstelling ervoor dat, dat helaas niet doorging.Wel zagen we na onze eerste gesprek met Joshua, dat er een goede klik was.Hij luisterde echt naar onze wensen, en wist wat te doen.Joshua heeft ons zo goed meegenomen in het hele traject, dat ik hem ECHT maar dan ook ECHT aanraad voor mensen die goed geholpen willen worden.Kwaliteit en Service wanneer je het niet verwacht!!!Naast mijn woning koop en oude verkoop, zie ik hem ook zeker als een (zakelijke)vriend.Normaal ben ik niet van reviews willen achterlaten, maar ik heb hier zo een fijne ervaring mee gehad dat ik dit wel moest achterlaten.Aan te raden voor iedereen, vandaar mijn review!!!Succes voor de mensen die nog zoekend zijn.Maar met Joshua moet dit zeker goedkomen!!!
js_loader

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of staat uw droomwoning tussen ons aanbod?

Neem dan contact op met ons kantoor voor een kennismaking of bezichtiging.

Kom bij ons langs

Louis Couperusplein 2,

2514 HP, Den Haag

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

I agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik

Joshua Pater

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning!