Hypotheekadvies

Wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing. Hierbij is deskundig advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur erg raadzaam.

In een kennismakingsgesprek verdiepen we ons graag in al jouw wensen en doelen. Om je te voorzien van advies op maat hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig. Denk aan jouw financiële situatie, woning en inkomen.

Hoogstaande service

Nadat duidelijk is geworden wat je wensen en mogelijkheden zijn kunnen we diverse financiële ‘’producten’’ voorleggen. Elke product is anders, maar ook ieder individu is anders. Wil je meer zekerheid of neem je iets meer risico? Hierin zullen we je uiteraard adviseren met oog op de toekomst. Het is immers belangrijk dat je een weloverwogen beslissing neemt.


Nadat je jouw keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een offerte en een overeenkomst. Deze zullen we als gewenst nogmaals samen doornemen. Indien alles duidelijk is en de overeenkomst is gesloten staat onze deur natuurlijk altijd open! Misschien wijzigt je financiële situatie of heb je hele andere plannen gekregen in de toekomst.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek kom je in contact met één van onze adviseurs. Heb je een droomwoning op het oog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of staat uw droomwoning tussen ons aanbod?

Neem dan contact op met ons kantoor voor een kennismaking of bezichtiging.

Kom bij ons langs

Louis Couperusplein 2,

2514 HP, Den Haag

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid
Powered by Estatik

Joshua Pater

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning!