De succesformule

Je woning zorgeloos verkopen met uitstekend resultaat vraagt om een deskundige makelaar met marktkennis en een persoonlijk verkoopplan. Het bereiken van de juiste koper(s) is onze expertise.

Onze directe aanpak, manier van makelen en onze marketing maken hÊt verschil. Omdat elke woning uniek is behoeft ook elke verkoop maatwerk om de beste resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers.

Zo bepalen we in overleg met jou de vraagprijs, adviseren we diverse marketing mogelijkheden om de juiste doelgroepen te bereiken en maken we een planning voor de bezichtigingsmogelijkheden. Met ons netwerk en kennis zorgen we ervoor dat we jouw woning op ze best in de verkoop zetten.

Hoogstaande service

Bij hoogstaande service hoort duidelijk communicatie. Direct vanaf ons eerste contactmoment zorgen wij ervoor dat je goed in kaart hebt hoe een verkooptraject werkt. Het verkopen van een woning kan een spannende aangelegenheid zijn. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor onze klanten om vragen te beantwoorden.

Wij werken innovatief, creatief en altijd zeer gedreven. Onze klanten waarderen ons voor onze deskundigheid, pro activiteit, goede communicatie en service. Dit resulteert uiteindelijk in meer kijkers en biedingen. Net een stapje verder, dat is wat je kan verwachten van Noordwest Makelaardij.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd naar al jouw verkoopmogelijkheden? Graag lichten wij die toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met waardebepaling van jouw woning.

Na ons gesprek ontvang je een uitgebreid woningrapport waarin een verkoopstrategie, marketingplan en onderbouwde waardebepaling staan omschreven. Jouw wensen en onze expertise zorgen ervoor dat je alle mogelijkheden helder in kaart krijgt.

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of staat uw droomwoning tussen ons aanbod?

Neem dan contact op met ons kantoor voor een kennismaking of bezichtiging.

Kom bij ons langs

Louis Couperusplein 2,

2514 HP, Den Haag

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om favoriete huizen en meer op te slaan

I agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik

Joshua Pater

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning!